Κρυογόνος Co. εξοπλισμού ρευστοποίησης Hangyang Hangzhou, ΕΠΕ

Γίνετε παγκόσμιας ποιότητας ειδικός της λειτουργίας μονάδων και αερίου χωρισμού αέρα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

1 2 3 4
Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd
Βάση κατασκευής Lin'an Κρυογόνος Co. εξοπλισμού Hangyang Hangzhou, ΕΠΕ. Κρυογόνος Co. εξοπλισμού Hangyang Hangzhou, ΕΠΕ. Κρυογόνος Co. εξοπλισμού Hangyang Hangzhou, ΕΠΕ.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Hangyang
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~220
Ετήσιες πωλήσεις : 25000000-30000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 20% - 30%

       Η κρυογόνος Co. εξοπλισμού ρευστοποίησης Hangyang, ΕΠΕ είναι ένα από τα υποκαταστήματα εκμετάλλευσης της Co. Hangyang, ΕΠΕ (κώδικας αποθεμάτων: 002430), οργανώνεται βάσει της αρχικής μικρής κλίμακας ASU Company του κοβαλτίου Hangzhou Hangyang. ΕΠΕ. Είναι η σημαντικότερη εφαρμοσμένη μηχανική, έρευνα και η βάση κατασκευής για το μικρό μέγεθος των εγκαταστάσεων ASU και ρευστοποίησης στην Κίνα, αυτό βρίσκεται στη βάση κατασκευής Hangyang στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Lin'an, η διεύθυνση του γραφείου πωλήσεων είναι Νο 592, βόρειος δρόμος Zhongshan, Hangzhou. Αναλαμβάνει τη διαβούλευση εφαρμοσμένης μηχανικής, το σχέδιο και κατασκευή, το συγκεντρωμένο σχέδιο κατασκευής, την εγκατάσταση και την ανάθεση και τον ανεφοδιασμό των μερών για το μέσο και μικρό μέγεθος ASU με την επαγγελματική ποιότητά του. Είναι η κύρια βάση του σχεδίου, της έρευνας και της κατασκευής για το εσωτερικό μέσο και μικρό μέγεθος των παραγωγικών εγκαταστάσεων οξυγόνου/αζώτου, των εγκαταστάσεων υγρού οξυγόνου/υγρού αζώτου, liquefiers οξυγόνου/αζώτου, των high-purity γεννητριών αζώτου, των κενών σωλήνων και της προσρόφησης το (PSA) ταλάντευσης πίεσης για το οξυγόνο/το άζωτο που παράγει, κ.λπ. Εν τω μεταξύ, είναι επίσης ο επαγγελματικός κατασκευαστής για τον ενσωματωμένο τύπο συνελεύσεων ή ολισθήσεων μέσου μεγέθους ASU για να αποχωρήσει από το εργαστήριο από Hangyang, οι δυνατότητες σχεδίου του και της κατασκευής για την ενσωματωμένη συνέλευση του μέσου μεγέθους της προσιτότητας ASU το κύριο εσωτερικό επίπεδο. Η επιχείρησή μας έχει τα ανεξάρτητα εμπορικά προσόντα εισαγωγών και εξαγωγής.


      Η επιχείρησή μας κατέχει τις επαγγελματικές τεχνικές ομάδες προσωπικού του σχεδίου και της εφαρμοσμένης μηχανικής EPC ASU και κατέχει επίσης τη δυνατότητα σχεδίου του προϊόντος όπως ο ανεξάρτητος υπολογισμός διαδικασίας, σχεδιασμός προγράμματος, σχέδιο μονάδων, πρόγραμμα EPC. Η βάση κατασκευής της επιχείρησής μας επανεντοπίστηκε στη νέα περιοχή το 2009. Πρόσφατα, η περιοχή πατωμάτων είναι 40.34 στρέμματα. Το Combinating με τον επανεντοπισμό, εισαγόμενους και εργαλεία, τις φόρμες και τον εξοπλισμό παραγωγής κατασκευής οργάνωσης τα επαγγελματικά διαμορφώνει τη δυνατότητα κατασκευής για την κατασκευή ASU η της οποίας ικανότητα είναι κάτω από 30,000Nm3/h. Η επιχείρησή μας πραγματοποιεί τη διεθνή έννοια διοίκησης και λαμβάνει τα πιστοποιητικά επικύρωσης του συστήματος διαχείρισης όπως ISO9001, ISO14001 και OHSAS18001 DET NORSKE VERITAS. Εν τω μεταξύ, λαμβάνουμε την άδεια κατασκευής για την κατασκευή σκαφών πίεσης D1 και D2, επιχειρηματικό πιστοποιητικό υψηλής τεχνολογίας Zhejiang νέο και το μικρού και μεσαίου μεγέθους βασισμένο στην τεχνολογία επιχειρηματικό πιστοποιητικό, η επιχείρησή μας κατέχει άψογα τα επαγγελματικά πιστοποιητικά κατασκευής για το μέσο και μικρό μέγεθος ASU.   


     Η επιχείρησή μας θέτει την έρευνα, την κατασκευή, το μάρκετινγκ και την υπηρεσία προϊόντων σε μια για να παρέχει περίπλοκα τη γενική συντονισμένη εξυπηρέτηση πελατών superiorly βάσει της εμπειρίας δεκαετιών στην έννοια σχεδίου και κατασκευής και διοίκησης από Hangyang. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν τις πτυχές όπως η μεταλλουργία, το petrifaction, το ηλεκτρόνιο, τα μηχανήματα, τα οικοδομικά υλικά και το αεροδιάστημα. Τα προϊόντα μας όχι μόνο πωλούνται καλά σε όλη την Κίνα, αλλά και πωλούνται στη δύση, και η επιχείρησή μας γίνεται ο οριζόμενος προμηθευτής για διάφορες γνωστές επιχειρήσεις επένδυσης αερίων στο εξωτερικό. Σε συνεργασία με τις διεθνικές μεγάλες επιχειρήσεις αερίων, η επιχείρησή μας απορροφά και εισάγει την προηγμένη έννοια σχεδίου, ακριβές πρόγραμμα διοίκησης, έξοχη τεχνολογία κατασκευής ώστε να οδηγηθεί η επιχείρησή μας για να αναπτυχθεί στην κατεύθυνση της διαφοροποίησης, έξοχα προϊόντα και μεγάλης κλίμακας. Η κρυογόνος Co. εφαρμοσμένης μηχανικής ρευστοποίησης Hangyang Hangzhou, ΕΠΕ αναλαμβάνει τις εργασίες EPC ASU κάτω από την επιχείρησή μας.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lou Yizhen

Τηλ.:: 86-0571-85869869

Φαξ: 86-0571-85869400

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)