Κρυογόνος Co. εξοπλισμού ρευστοποίησης Hangyang Hangzhou, ΕΠΕ

Γίνετε παγκόσμιας ποιότητας ειδικός της λειτουργίας μονάδων και αερίου χωρισμού αέρα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής
 • OEM / ODM
 • Ε & Α

     Επιστημονική & τεχνική καινοτομία

     

        Το κέντρο τεχνολογίας της κρυογόνου Co. εξοπλισμού ρευστοποίησης Hangzhou Hangyang, ΕΠΕ είναι ένα κέντρο επιχειρηματικής τεχνολογίας βαθμού πόλεων που βεβαιώνεται από την οικονομική επιτροπή Hangzhou, και στην καλύτερη ταξινόμηση της κεντρικής αξιολόγησης τεχνολογίας βαθμού πόλεων του έτους 2013. Το κέντρο τεχνολογίας απασχολεί 40 άτομα Ε&Α που καταλαμβάνονται στην έρευνα και την ανάπτυξη άμεσα, η οποία καταλαμβάνει 21% του συνολικού εργατικού δυναμικού. Υπάρχουν 4 άτομα που είναι κύρια του τίτλου μιας ανώτερης επαγγελματικής θέσης, και 14 άτομα που είναι κύρια ενδιάμεσου τίτλου, 2 κυρίων και 30 αγάμων. Η σημαντικότερη διαμόρφωση είναι λογική, και η καθεμία έχει την ειδικότητα. Τα πρόσωπα υπεύθυνα για το κύριο εργαστήριο είναι κύρια του βαθμού επάνω από το πτυχίο Μπάτσελορ και το μεταπτυχιακό. Το κέντρο τεχνολογίας αποτελείται από το τμήμα Ε&Α διαδικασίας προγράμματος, τη μονάδα & το τμήμα Ε&Α σωληνώσεων, το τμήμα Ε&Α διαδικασίας, το όργανο και το ηλεκτρικό τμήμα Ε&Α ελέγχου, και το τμήμα δοκιμής και ανίχνευσης.

          Η ευθύνη πέντε τμημάτων ως εξής:

       Τμήμα Ε&Α διαδικασίας προγράμματος: η έρευνα η κρυογόνος εφαρμοσμένη μηχανική τεχνολογίας, αναπτύσσει τη διαδικασία χωρισμού αέρα και το πρόγραμμα.

          Τμήμα Ε&Α μονάδων & σωληνώσεων: αναπτύξτε όλη τη διαμόρφωση συσκευών και σωληνώσεων μονάδων για τις εγκαταστάσεις χωρισμού αέρα.

       Επεξεργαστείτε το τμήμα Ε&Α: αναπτύξτε τη νέα τεχνολογία & τη νέα διαδικασία και την αίτησή τους, να είστε αρμόδιος για την πειραματική διαδικασία παραγωγής και τη βελτιστοποίηση των τεχνικών παραμέτρων του, και την έρευνα η αποτελεσματικότητα που νέων προϊόντων, διατυπώνει τα επιχειρηματικά πρότυπα και δηλώνει τον αριθμό αρχείου.

       Όργανο και ηλεκτρικό τμήμα Ε&Α ελέγχου: αναπτύξτε την τεχνολογία και τον εξοπλισμό αυτόματου ελέγχου για τις εγκαταστάσεις χωρισμού αέρα.

          Τμήμα δοκιμής και ανίχνευσης: εξεταστικές ανάλυση και ανίχνευση προϊόντων.

   

  Καινοτομία τεχνολογίας

   

        Η ανάπτυξη της τεχνολογίας της κρυογόνου Co. εξοπλισμού ρευστοποίησης Hangzhou Hangyang, ΕΠΕ επιτυγχάνεται μέσω της συνεχούς καινοτομίας, τολμηρός και της σκληρής δουλειάς για αρκετά έτη. Από το 2009 το πρώτο φυτό χωρισμού αέρα αζώτου υψηλής αγνότητας διαδικασίας τύπων πλήρωσης 900m3/h αντίστροφο αναπτύχθηκε, κρυογόνος Co. εξοπλισμού ρευστοποίησης Hangzhou Hangyang, το ΕΠΕ ήταν ήδη στο προηγμένο επίπεδο βιομηχανίας κινεζικής τεχνολογίας χωρισμού αέρα.

        Η επιστήμη και η τεχνολογία αποτελούν την αρχική παραγωγική δύναμη, και η ανάπτυξη της επιχείρησης εξαρτάται από την καινοτομία τεχνολογίας. Η επιχείρησή μας επεξεργάζεται μια τεχνολογία βαθμού πόλεων με μια ομάδα της υψηλής ποιότητας επιστημονικής έρευνας, το προσωπικό σχεδίου και ανάπτυξης, και την ισχυρή τεχνική δύναμη. Μέσω των προσπαθειών όλου του τεχνικού προσωπικού και της συνεχούς τεχνικής καινοτομίας, η επιχείρησή μας έχει επιτύχει τα καλά επιτεύγματα επιστημονικής έρευνας.

       Από το 2006, η έρευνα και αναπτύσσει το αντίστροφο φυτό χωρισμού αέρα αζώτου υψηλής αγνότητας διαδικασίας τύπων πλήρωσης 900m3/h

       Από το 2009, η έρευνα και αναπτύσσει τη διαχωρίζοντας σε συστατικά στήλη των γενικών εγκαταστάσεων χωρισμού αέρα παράδοσης 5000m3/h

       Το 2010, αναδιαμορφώστε και αναβαθμίστε το φορτηγό παραγωγής οξυγόνου και αζώτου

       Το 2011, αναπτύξτε τις ολίσθηση-τοποθετημένες εγκαταστάσεις χωρισμού αέρα του kdon-1600/1000 συσκευασμένου κρύου κιβωτίου

       Το 2012, αναπτύξτε υψηλής αγνότητας kdn-800 συσκευασμένες τις άζωτο κρύες εγκαταστάσεις χωρισμού αέρα πύργων πιάτων κόσκινων κιβωτίων δακτυλιοειδείς

      Το 2013, αναπτύξτε το υγρό φυτό χωρισμού αέρα αζώτου και αργού οξυγόνου 7000m3/h με τη γενική διαχωρίζοντας σε συστατικά στήλη παράδοσης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lou Yizhen

Τηλ.:: 86-0571-85869869

Φαξ: 86-0571-85869400

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)