Κρυογόνος Co. εξοπλισμού ρευστοποίησης Hangyang Hangzhou, ΕΠΕ

Γίνετε παγκόσμιας ποιότητας ειδικός της λειτουργίας μονάδων και αερίου χωρισμού αέρα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

ISO9001: 2008 QS

 

    Στην ημερομηνία της καθιέρωσης, η επιχείρηση πήρε το πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001 κάτω από την καθοδήγηση και την κάλυψη του εταιρεία χόλντινγκ, και έχει τα πλήρη αρχεία και τα έγγραφα για το «ποιοτικό εγχειρίδιο» που περιλαμβάνει την ποιοτική πολιτική και τον ποιοτικό στόχο, το έγγραφο προγράμματος και την οδηγία κ.λπ. λειτουργίας, και μέσω των ετών λειτουργίας, το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης της επιχείρησης και τα αρχεία συστημάτων γίνονται όλο και περισσότερο πλήρη, η λειτουργία του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης συνεχίζεται και αποτελεσματικός, και η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα της επίτευξης της ποιοτικής πολιτικής και του ποιοτικού στόχου. Η επιχείρηση πέρασε το λογιστικό έλεγχο περιοχών των εμπειρογνωμόνων επικύρωσης Norske Veritas (DNV Σαγκάη) τον Οκτώβριο του 2010, και πήρε το ανεξάρτητο πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης (πιστοποιητικό ΚΑΝΈΝΑ 87533-2010-AQ-RGC-RvA).

    Η επιχείρηση θεσπίζει το θεσμικό πλαίσιο ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης το του οποίου πρώτο εκτεθειμένο πρόσωπο είναι ο γενικός διευθυντής, και η λαβή ποιοτικών κακία-γενική διευθυντών μια ταυτόχρονη θέση του διοικητικού αντιπροσώπου. Τα 8 λειτουργικά τμήματα της επιχείρησης και το κατάστημα κατασκευής 3 ενσωματώθηκαν στο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Το τμήμα ποιοτικής διαχείρισης είναι μολυβδούχο από τον ποιοτικό κακία-γενικό διευθυντή, υπεύθυνο για την εφαρμογή της ποιοτικής πολιτικής της επιχείρησης και του ποιοτικού στόχου, και τον προγραμματισμό, τον έλεγχο, την εξασφάλιση, και τη βελτίωση της ποιότητας. Το ποιοτικό τμήμα διατυπώνει το σχέδιο ποιοτικής εργασίας σύμφωνα με τους στρατηγικούς στόχους της επιχείρησης που κάθε έτος, τακτοποιεί την ποιοτική εργασία ολόκληρου του έτους, αποσυνθέτει και δεσμεύει τον ποιοτικό στόχο κάθε τμήματος και το ποιοτικό καθήκον, καθορίζει την έμφαση της ποιοτικής εργασίας ολόκληρου του έτους, καθιερώνει το σύστημα ανταμοιβής και τιμωρίας στην ποιότητα, και πραγματοποιεί την ποιοτική αξιολόγηση.

    Τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να κρατηθούν η συμμόρφωση, η καταλληλότητα, η επάρκεια, και συνεχώς η βελτίωση της αποτελεσματικότητας του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης της επιχείρησης, η επιχείρηση ακολουθεί την ποιοτική πολιτική και τον ποιοτικό στόχο, κολλά στις οκτώ αρχές QS, διαχειρίζεται λεπτά, αναπτύσσεται αρμονικά, ακολουθεί την τελειότητα, εστιάζει στους πελάτες, καλύπτει συνεχώς και υπερβαίνει τις απαιτήσεις των πελατών, και επιμένει στη διοικητική καινοτομία, τη τεχνολογική καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση. Όλοι οι κανόνες και οι κανονισμοί πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους κανονισμούς αρχείων συστημάτων της επιχείρησης, που τρέχουν μέσω των τομέων του σχεδίου, της ανάπτυξης, της αγοράς, της παραγωγής και της υπηρεσίας, και παρέχουν τη βασικές βάση και την εγγύηση για τη διαχείριση. Μέσω της διαχείρισης humaneness και του ανηλεούς συστήματος, υπάρχουν νόμοι για να τηρήσουν από, κανόνες για να ακολουθήσουν, το τμήμα της εργασίας είναι λογικό, και τα όρια της αρχής είναι σαφή κατά τη διάρκεια της εργασίας, τα οποία μειώνουν πολύ το φαινόμενο της αμφισβήτησης πέρα από τα μικροπράγματα, την ασαφείς ευθύνη και τη σύνδεση. Έτσι ώστε η εργασία QS μπορεί να είναι τυποποίηση, routinization και κανονικοποίηση, και αποτελεσματικά και συνεχώς να βελτιώσει QS.

 

Σύστημα εξασφάλισης ποιότητας σκαφών πίεσης

 

    Η επιχείρηση πήρε την ειδική άδεια κατασκευής εξοπλισμού από τη επίβλεψη ποιότητας και τεχνολογίας της επαρχίας Zhejiang το Δεκέμβριο του 2006, και πέρασε την αναθεώρηση της ανταλλαγής του πιστοποιητικού στη διαφορετική θέση το 2009. Το Μάιο του 2010, σύμφωνα με τη επίβλεψη ποιότητας και τεχνολογίας της επαρχίας Zhejiang και την απαίτηση διαχείρισης του συστήματος των κρατικών αδειών για την κατασκευή του ειδικού εξοπλισμού, η επιχείρηση προετοίμασε τα υλικά εκθέσεων και αναθεώρησης σχετικά με την ειδική αίτηση χορηγήσεων άδειας κατασκευής εξοπλισμού, και μετά από την επαναλαμβανόμενες καθοδήγηση και την επιβεβαίωση των μολύβδων του ειδικού τμήματος εξοπλισμού επίβλεψης ποιότητας και τεχνολογίας της επαρχίας Zhejiang, η επιχείρηση έλαβε την επιστολή απόφασης της αποδοχής της διοικητικής αίτησης χορήγησης άδειας του ειδικού εξοπλισμού τον Αύγουστο. Η επιχείρηση πέρασε επιτυχώς την αναθεώρηση να αναγνωρίσει και να επικυρώσει την αντιπροσωπεία τον Οκτώβριο, και πήρε τη νέα έκδοση η ειδική άδεια κατασκευής εξοπλισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (σκάφος πίεσης), NO.TS2233125-2014.

    Η επιχείρηση καθιέρωσε και πραγματοποίησε το σύστημα ποιοτικής εγγύησης πίεσης αυστηρά σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και τους κανονισμούς της χώρας, που εκδόθηκαν και που εκπονήθηκαν το εγχειρίδιο εξασφάλισης ποιότητας σκαφών πίεσης, και που εγγυήθηκαν ότι οι σχετικοί κανόνες όπως «τους κανονισμούς σχετικά με τη επίβλεψη ασφάλειας για τον ειδικό εξοπλισμό», «τις βασικές προϋποθέσεις TSG004-2007 του συστήματος εξασφάλισης ποιότητας στην κατασκευή, την εγκατάσταση, το μετασχηματισμό και τη συντήρηση του ειδικού εξοπλισμού» και «τους κανονισμούς σχετικά με την τεχνική επίβλεψη ασφάλειας για το σταθερό σκάφος πίεσης» κ.λπ. θα εφαρμόζονταν αποτελεσματικά και θα τίθονταν σε ισχύ μέσα στην επιχείρηση.

    Στη μετακίνηση συστημάτων, η επιχείρηση έδωσε προσοχή στην κατάρτιση δυνατότητας, και προσκάλεσε συχνά τους ανώτερους εμπειρογνώμονες της Co. Hangyang, του ΕΠΕ και των ανώτερων καθηγητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Zhejiang για να κοινοποιήσει, να πραγματοποιήσει και να εφαρμόσει τους νέους κανονισμούς σκαφών πίεσης για τους ηγέτες της επιχείρησης, τους επιθεωρητές, τα technicists και τους μηχανικούς ευθύνης. Όλο το προσωπικό παίρνει την κατασκευή και τη διαχείριση των όρων των πόρων για την παραγωγή των σκαφών πίεσης του ειδικού εξοπλισμού. Ο στόχος στα χαρακτηριστικά των προϊόντων σκαφών πίεσης, η επιχείρηση ολοκληρώνει όλες τις εργασίες τέλεια, συνεχώς και σταθερά βελτιώνει τη δυνατότητα παραγωγής και την ποιότητα των προϊόντων, και καταβάλλει προσπάθειες να δημιουργηθεί μια ειδικευμένη εκσυγχρονισμός περιοχή παραγωγής και τα ανταγωνιστικά προϊόντα Hangyang.

 

Ποιοτική πολιτική

 

    Συνεχώς βελτιώστε τη ικανοποίηση πελατών μέσω της προηγμένης τεχνολογίας, την αξιόπιστη ποιότητα, την αξιότιμη διαχείριση και τη συνεχή βελτίωση.

 

Ποιοτικός στόχος

 

    Το κατάλληλο έλεγχος ποσοστό προϊόντος είναι 100%.

   Ανατροφοδοτήστε τις πληροφορίες από τους πελάτες θα εξεταστεί ή οι διαχειριζόμενες μέθοδοι θα υποβληθούν μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες.

    Η περιεκτική ικανοποίηση του πελάτη φθάνει σε 80%.

Πιστοποιήσεις
 • Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

  Πρότυπο:ASME NB Certification

  Ημερομηνία Έκδοσης:2013-03-12

  Ημερομηνία λήξης:2016-01-11

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Boliers, pressure vessels, other pressure retaining items

  Που εκδίδονται από:National Board of Boiler and Pressure Vessel Inspectors

 • Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

  Πρότυπο:ASME U CERTIFICATION

  Αριθμός:23857

  Ημερομηνία Έκδοσης:2012-12-04

  Ημερομηνία λήξης:2016-01-11

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Manufacture of pressure vessels at the above location and field sites controlled by the above location(This authorization does n

  Που εκδίδονται από:The American Society Mechanical Engineers

 • Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

  Πρότυπο:ASME U2 CERTIFICATI

  Αριθμός:23858

  Ημερομηνία Έκδοσης:2012-12-04

  Ημερομηνία λήξης:2016-01-11

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Manufacture of pressure vessels at the above location and field sites controlled by the above location

  Που εκδίδονται από:The American Society Mechanical Engineers

 • Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

  Πρότυπο:Manufacture License of Special Equipment People's Republic of China

  Αριθμός:TS2233125-2018

  Ημερομηνία Έκδοσης:2014-12-30

  Ημερομηνία λήξης:2018-12-29

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Manufacture the first class pressure vessels; the second low and medium pressure vessels

  Που εκδίδονται από:State Administration for Quality Supervision and Inspection and Quarantine

 • Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

  Πρότυπο:Design License of Special Equipment People's Republic of Chian

  Αριθμός:TS1233071-2018

  Ημερομηνία Έκδοσης:2014-12-26

  Ημερομηνία λήξης:2018-12-25

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Design the first class pressure vessels; the second low and medium pressure vessels

  Που εκδίδονται από:State Administration for Quality Supervision and Inspection and Quarantine

 • Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

  Πρότυπο:Manufacture License of Special Equipment People's Republic of China

  Αριθμός:TS2710X32-2016

  Ημερομηνία Έκδοσης:2012-10-15

  Ημερομηνία λήξης:2016-10-14

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Manufacture AX level cryogenic heat insulation pipes and pipe fittings

  Που εκδίδονται από:State Administration for Quality Supervision and Inspection and Quarantine

 • Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

  Πρότυπο:Management System Certificate

  Αριθμός:87500-2010-AQ-RGC-RvA

  Ημερομηνία Έκδοσης:2013-11-15

  Ημερομηνία λήξης:2016-11-15

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Design and Manufacture of Air Separating Plant & Associated Components

  Που εκδίδονται από:DNV Business Assurance

 • Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

  Πρότυπο:Management System Certificate

  Αριθμός:2806-2006-AE-RGC-RvA

  Ημερομηνία Έκδοσης:2015-02-27

  Ημερομηνία λήξης:2018-02-27

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Design and Manufacture of Air Separating Plants & Associated Components

  Που εκδίδονται από:DNV GL - Business Assurance

 • Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

  Πρότυπο:Appendix 1 to Certificate

  Αριθμός:2806-2006-AE-RGC-RvA

  Ημερομηνία Έκδοσης:2015-02-27

  Ημερομηνία λήξης:2015-02-27

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Design and Manufacture of Air Separating Plants & Associated Components

  Που εκδίδονται από:DNV GL - Business Assurance

 • Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

  Πρότυπο:Management System Certificate

  Αριθμός:2807-2006-HSO-RGC-DNV

  Ημερομηνία Έκδοσης:2015-02-27

  Ημερομηνία λήξης:2018-02-27

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Design and Manufacture of Air Separating Plants & Associated Components

  Που εκδίδονται από:DNV GL - Business Assurance

 • Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

  Πρότυπο:Appendix 1 to Certificate

  Αριθμός:2807-2006-HSO-RGC-DNV

  Ημερομηνία Έκδοσης:2015-02-27

  Ημερομηνία λήξης:2018-02-27

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Design and Manufacture of Air Separating Plants & Associated Components

  Που εκδίδονται από:DNV GL - Business Assurance

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lou Yizhen

Τηλ.:: 86-0571-85869869

Φαξ: 86-0571-85869400

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)