Κρυογόνος Co. εξοπλισμού ρευστοποίησης Hangyang Hangzhou, ΕΠΕ

Γίνετε παγκόσμιας ποιότητας ειδικός της λειτουργίας μονάδων και αερίου χωρισμού αέρα.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕγκαταστάσεις αργού

Ολίσθηση - τοποθετημένος χάλυβας άνθρακα εγκαταστάσεων αργού 50 Nm3/χ ~ 150 υγρό άζωτο ψυκτικών ουσιών Nm3/h

Ολίσθηση - τοποθετημένος χάλυβας άνθρακα εγκαταστάσεων αργού 50 Nm3/χ ~ 150 υγρό άζωτο ψυκτικών ουσιών Nm3/h

Κίνα Ολίσθηση - τοποθετημένος χάλυβας άνθρακα εγκαταστάσεων αργού 50 Nm3/χ ~ 150 υγρό άζωτο ψυκτικών ουσιών Nm3/h προμηθευτής
Ολίσθηση - τοποθετημένος χάλυβας άνθρακα εγκαταστάσεων αργού 50 Nm3/χ ~ 150 υγρό άζωτο ψυκτικών ουσιών Nm3/h προμηθευτής Ολίσθηση - τοποθετημένος χάλυβας άνθρακα εγκαταστάσεων αργού 50 Nm3/χ ~ 150 υγρό άζωτο ψυκτικών ουσιών Nm3/h προμηθευτής Ολίσθηση - τοποθετημένος χάλυβας άνθρακα εγκαταστάσεων αργού 50 Nm3/χ ~ 150 υγρό άζωτο ψυκτικών ουσιών Nm3/h προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ολίσθηση - τοποθετημένος χάλυβας άνθρακα εγκαταστάσεων αργού 50 Nm3/χ ~ 150 υγρό άζωτο ψυκτικών ουσιών Nm3/h

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HANGYANG
Πιστοποίηση: CE/ASEM/GB
Αριθμό μοντέλου: KDONAr

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: according to actual requirement
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη περίπτωση, nude συσκευασία, εμπορευματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: σύμφωνα με την παρούσα απαίτηση
Δυνατότητα προσφοράς: σύμφωνα με την παρούσα απαίτηση
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: KDONAr-4700/2800/140Y/100Y εγκαταστάσεις αργού Χρήση: Προϊόντα GOX/GAN/LIN/LAr
Πίεση (MpaG): 1.35/1.8/0.3/0.12 Παραγωγή (Nm3/h): 50~150 εφέστιος θεός
Τύπος: KDONAr Υλικό: Χάλυβας άνθρακα, Al, ανοξείδωτο
Όρος παράδοσης: FOB Shanghai

 

Ολίσθηση-τοποθετημένες εγκαταστάσεις 50 NM3 το/h~150NM3 αργούυγρόάζωτοψυκτικών ουσιών του/h KDONAr-4700/2800/140Y/100Y

 

Προδιαγραφές:

 

KDONAr-50 NM3/h ~ σειρά εγκαταστάσεων αργού 150 NM3/h

 

Ολίσθηση - τοποθετημένος χάλυβας άνθρακα εγκαταστάσεων αργού 50 Nm3/χ ~ 150 υγρό άζωτο ψυκτικών ουσιών Nm3/h

 

 

Χαρακτηριστικό προϊόν: KDONAr-4700/2800/140Y/100Y εγκαταστάσεις αργού

 

Παραγωγή, αγνότητα και πίεση

 

 

 

Ροή Nm3/h

Αγνότητα

Βουλευτής πίεσης (Γ)

Subcooled (℃)

GOX/GAN/

LIN/LAr

4700 Nm3/h το /2800 Nm3/h/140 Nm3/h

Το /100 Nm3/h

Ο2 το /5ppmO 99.5% 2 2ppmO2, 3ppmN2

1.35/1.8/0.3/0.12

39/39/191/

-183

 

 

Περιγραφή:

 

      Αυτές οι εγκαταστάσεις υιοθετούν μια διαδικασία στην οποία ο αέρας καθαρίζεται από το μοριακό κόσκινο στην κανονική θερμοκρασία και η ψύξη δημιουργείται από το συμπληρωματικό στροβιλο αποσυμπιεστή. Η διαχωρίζοντας σε συστατικά στήλη συσκευάζεται με τη δομική συσκευασία και το αργό εξάγεται μέσω της πλήρους διόρθωσης.

 

      Αφότου καθαρίζεται ο αέρας τροφών της σκόνης και των μηχανικών ακαθαρσιών στο φίλτρο αέρα, συμπιέζεται στον αεροσυμπιεστή σε μια ορισμένη πίεση και προψύχεται έπειτα στον πύργο αερόψυξης. Η παροχή νερού στον πύργο αερόψυξης διαιρείται σε 2 τμήματα. Το αντιμετωπισμένο κυκλοφορώντας νερό χρησιμοποιείται στο χαμηλότερο τμήμα του πύργου αερόψυξης ενώ το νερό χαμηλής θερμοκρασίας που δροσίζεται από τον πύργο υδρόψυξης χρησιμοποιείται στο ανώτερο τμήμα του πύργου αερόψυξης. Η συσκευή για ξεθόλωμα παρμπρίζ οθόνης καλώδιο-πλέγματος παρέχεται στην κορυφή του πύργου αερόψυξης προκειμένου να αποτραπεί η υγρασία από να παρουσιαστεί έξω και να αφαιρεθούν οι πτώσεις νερού στον αέρα.

 

      Η έξοδος αέρα των ροών πύργων αερόψυξης σε 2 μετέστρεψε τα μοριακά προσροφητές κόσκινων για την αφαίρεση τέτοιων ακαθαρσιών όπως το Χ2O, το CO2 και το Γ2H2 από τον αέρα.

 

      Ο καθαρισμένος αέρας διαδικασίας διαιρείται σε 3 ρεύματα των οποίων κάποιο χρησιμοποιείται ως αέρας οργάνων. Το δεύτερο ρεύμα διατρέχει του κύριου ανταλλάκτη θερμότητας στη χαμηλότερη στήλη για να συμμετέχει στη διόρθωση. Το τρίτο ρεύμα ωθείται στον ανακύκλωσης συμπιεστή. Ο αέρας σε έναν ρυθμό ροής ισοδύναμο με την ικανότητα αποσυμπιεστών εξάγεται από το μέσο τμήμα πίεσης του ανακύκλωσης συμπιεστή, ωθείται και δροσίζεται στο συμπληρωματικό τέλος του αποσυμπιεστή και ταΐζεται έπειτα στον κύριο ανταλλάκτη θερμότητας. Εξάγεται από το μέσο μέρος του ανταλλάκτη, επεκτείνεται στον αποσυμπιεστή και ταΐζεται στη χαμηλότερη στήλη για τη συμμετοχή στη διόρθωση. Το υπόλοιπο ωθείται και δροσίζεται στο υψηλό τμήμα του ανακύκλωσης συμπιεστή και έπειτα δροσίζω στον κύριο ανταλλάκτη θερμότητας. Ρέει στη χαμηλότερη στήλη για τη συμμετοχή στη διόρθωση μετά από να ταϊστεί από τον κύριο ανταλλάκτη θερμότητας και. Αφότου αποκαθίσταται προκαταρκτικά ο αέρας στη χαμηλότερη στήλη, ο υγρός αέρας και το καθαρό υγρό άζωτο λαμβάνονται. Ο υγρός αέρας και το καθαρό υγρό άζωτο που εξάγονται από τη χαμηλότερη στήλη είναι κατευθείαν και τάϊσαν στην ανώτερη στήλη. Μετά από την περαιτέρω διόρθωση στην ανώτερη στήλη, το υγρό οξυγόνο στην αγνότητα 99.6% λαμβάνεται στο κατώτατο σημείο της ανώτερης στήλης. Μερικά από το υγρό οξυγόνο παραδίδονται στην υγρή αντλία οξυγόνου, που θερμαίνεται εκ νέου στον κύριο ανταλλάκτη θερμότητας αφότου συμπιέζεται σε μια ορισμένη πίεση και παραδίδεται έπειτα στον πελάτη. Το υπόλοιπο παραδίδεται στο υγρό σύστημα αποθήκευσης οξυγόνου.

 

      Μερικά από το υγρό άζωτο που σύρεται από την κορυφή της ανώτερης στήλης παραδίδονται στο σύστημα αποθήκευσης υγρού αζώτου. Το υπόλοιπο παραδίδεται στην αντλία υγρού αζώτου και ταΐζεται από το κρύο κιβώτιο στον πελάτη αφότου συμπιέζεται σε μια ορισμένη πίεση και θερμαίνεται εκ νέου στον κύριο ανταλλάκτη θερμότητας.

 

      Αφότου θερμαίνεται εκ νέου το αέριο αζώτου αποβλήτων που προέρχεται από το ανώτερο μέρος της ανώτερης στήλης στο subcooler και τον κύριο ανταλλάκτη θερμότητας, ταΐζεται από το κρύο κιβώτιο για να ικανοποιήσει κυρίως την αναγέννηση του μοριακού κόσκινου ενώ το υπόλοιπο παραδίδεται στον πύργο υδρόψυξης.

 

      Ένα συγκεκριμένο ποσό του μέρους αργού εξάγεται από το μέσο μέρος της ανώτερης στήλης ταΐζεται στην ακατέργαστη στήλη αργού. Η ακατέργαστη στήλη αργού διαιρείται σε 2 τμήματα στη δομή. Το reflowing υγρό στο κατώτατο σημείο του δεύτερου τμήματος (ακατέργαστη στήλη Ⅱ αργού) παραδίδεται μέσω της υγρής αντλίας στην κορυφή του πρώτου τμήματος (ακατέργαστη στήλη Ⅰ αργού) όπου χρησιμοποιείται επίσης ως reflowing υγρό. Αφότου αποκαθίσταται το μέρος αργού στην ακατέργαστη στήλη αργού, το ακατέργαστο υγρό αργό λαμβάνεται και ταΐζεται στο μέσο μέρος της καθαρής στήλης αργού. Το καθαρό υγρό προϊόν αργού λαμβάνεται στο κατώτατο σημείο στηλών μετά από τη διόρθωση. Μερικά από το υγρό αργό παραδίδονται στην υγρή αντλία αργού και ταΐζονται από το κρύο κιβώτιο στον πελάτη αφότου συμπιέζεται σε μια ορισμένη πίεση και θερμαίνεται εκ νέου στον κύριο ανταλλάκτη θερμότητας ενώ το υπόλοιπο παραδίδεται στο υγρό σύστημα αποθήκευσης αργού.

 

 

Ολίσθηση - τοποθετημένος χάλυβας άνθρακα εγκαταστάσεων αργού 50 Nm3/χ ~ 150 υγρό άζωτο ψυκτικών ουσιών Nm3/h

 

Εφαρμογές:

  1. Χρησιμοποιημένος για inerting τις δεξαμενές αποθήκευσης των σκαφών και τις δεξαμενές για τα πετρελαιοειδή, ή για την προστασία των εδώδιμων προϊόντων πετρελαίου από την οξείδωση.
  2. Αυτοκίνητος και εξοπλισμός μεταφορών
  3. Βιομηχανία φωτισμού
  4. Μεταλλουργία
  5. Κατασκευή & μηχανήματα
  6. Ψυκτική ουσία
  7. Βιομηχανία τροφίμων

 

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

      Το Hangyang έχει μια μεγάλη ιστορία στη μικρή κατασκευή ASU. Η ολίσθηση-τοποθετημένη ολοκλήρωμα δομή έχει αναπτυχθεί για να καλύψει την απαίτηση των πελατών, για να επιτύχει τη φορητής και υψηλής σταθερότητα ευκολίας, που μπορεί να κερδίσει κόστος κατασκευής για τους χρήστες και έτσι χαιρετίζεται από τους σφαιρικούς πελάτες.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Hangyang Cryogenic Liquefaction Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lou Yizhen

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)